Настоящите Общи условия описват правата, задълженията и ангажиментите между онлайн магазин Оpakovkata.com и потребителите (Вие) на стокитте и услугите, които Оpakovkata.com предлага. С присъствието и активността си в сайта – разглеждане на съдържание, заявяване на поръчки и покупка на стоки от магазина, Вие давате съгласие и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

Opakovkata.com е регистриран онлайн загазин на “Моимпекс Трейд” ЕООД, дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

град Лясковец,
булевард Христо Ботев №52
МОЛ Божанка Георгиева Макавеева
ЕИК: 205680292
ДДС номер: BG205680292

 

2. Вашите лични данни

Оpakovkata.com следва препоръките за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че Оpakovkata.com има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на онлайн магазина. За на изпълнението на Вашите поръчки е необходимо да предосатвите следните данни:
– име и фамилия
– e-mail
– телефон за връзка
– адрес за досавка
– данни за фактура (при заявяване от страна на потребителя)
– пощенски код
Данните, които получаваме от Вас при поръчка, регистрация или разглеждане на страници, се използват единствено за целите на Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки и връзка с Вас в случай на нужда от уточнения, свързани с поръчката и подобряване на обслужването, което предоставяме. Оpakovkata.com гарантира, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.
Можете да коригирате Вашите лични данни по всяко време в раздел Моят профил, секция Данни на профила.
По Ваше желание профилът на потребителя с всички прилежащи към него лични данни могат да бъдат изтрити. За да заявите изтриване на Вашия профил и лични данни, моля свържете се с Оpakovkata.com чрез някои от посочените начини на връзка с нас – телефон, имейл, форма за контакт.

 

3. Поръчка

В онлайн магазин Оpakovkata.com заплащането на заявена услуга или закупен продукт се случва чрез наложен платеж при получаването на стоката/услугата или по банков път. Вие избирате метода на плащане преди да завършите поръчката си.
Оpakovkata.com приема и обработва поръчки в официални работни дни от 9.00 до 17.00 часа. По време на официални празници и почивни дни поръчки не се обработват. В случай че правите поръчка в неработни дни, вашата поръчка ще бъде обработена от Оpakovkata.com в първия работен ден, следващ почивните дни.
При подготовка на поръчката си Вие имате възможност да виждате списъка с продуктите, които купувате, техния брой и цените им, Вашите данни – имена, адрес, имейл, телефон, начин на доставка и плащане.
Когато завършите поръчката си, на посочения от вас телефон ще получите обаждане за потвърждение на поръчката. А когато поръчката е приета и обработена от нас, ще получите и уведомление по имейл.
Поръчката на продукт/и през е-магазина означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

 

4. Цени

Цените ва всички стоки в онлайн магазин Оpakovkata.com са в лева с включен ДДС. Цените са обявени в профила на всяка стока.
За стоки, заявени за изработка по индивидуални изисквания на клиента, цените се изготвят от Оpakovkata.com и се съобщават на потребителя, заявил услугата.
Цените на продуктите са показани без цената за доставка.
Цената за доставка е фиксирана и е видима в подготвената от вас поръчка.
Основните характеристики и цените с включени данъци на стоките, предлагани от Доставчика са определени в профила на всяка стока на сайта на Електронния магазин, освен за такива стоки, изработени по поръчка на Ползвателя или съобразно неговите индивидуални изисквания. В този случай посочените на сайта основни характеристики и/или снимки на изработени по поръчка стоки са примерни.

 

5. Рекламация и замяна

Прпиоритет на Оpakovkata.com е предоставянето на качествени стоки и услуги.
В случай на несъответсвие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти.
В случай на несъответствие или неполучена доставка не по вина на Оpakovkata.com Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с Вас. Възможни причина за неполучена поръчка по Ваша вина са:
– попълване на грешни данни при подготвяне на поръчката;
– не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика;
– не взимате вашата поръчка от офиса на доставчика.

 

6. Плащане

Поръчките се заплащат по Ваш избор, по един от методите, посочени в е-магазина. При избор на метод за плащане, различен от наложен платеж, Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата поръчка авансово на посочената от нас банкова сметка.

Предлагаме 2 начина за плащане:

1. Плащане при доставка – при получаване на поръчката, плащате на куриера.
2. Плащане по банков път: превеждате стойността на Вашата поръчка авансово в процеса на поръчката.
В случай на изработка на поръчка по индивидуални изисквания на клиента, плащането се извършва само по банков път. В зависимост от размера и стойността на поръчката електронния магазин и потребителя уговарят каква част от стойността на поръчката ще се заплати предварително. За малки поръчки Оpakovkata.com изисква предварително плащане на цялата стойност. За големи поръчки се изисква авансово плащане на 30 % от стойността на поръчката.
В случаите на плащане по банков пък поръчката Ви ще се счита за приета, когато по сметката на Оpakovkata.com постъпи съответната сума. Чак след това наш служител ще пистъпи към обработка на поръчката.

 

7. Доставка

Всеки клиент направил онлайн поръчка, ще получи обаждане за потвърждение от консултант на opakovkata.com. Всички поръчки се разглеждат в работни дни от понеделник до петък, от 9:00 до 17:00ч. Получени поръчки през почивни и празнични дни се приемат и обработват в първия работен ден.С изпращането на потвърждение за поръчка Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи. Цената на куриерската услуга за цялата страна се определя от теглото, обема и сумата на поръчаните продукти по стандартните тарифи на куриерската компания. Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложеният платеж.

Онлайн магазин opakovkata.com работи с куриерска фирма Еконт. Всички доставки се изпълняват до офис на куриера. В процеса на подготвяне на поръчката си избирате адреса на офиса на Еконт, от който искате да получите поръчката си. Транспортните разходи за доставка се поемат изцяло от страна на купувача.

 

8. Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:
           – Продуктите да са в оригиналната си опаковка
           – Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
           – Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание)
           – Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка
Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.
Адрес за връщане на продукти:
Моимпекс Трейд ЕООД,
град Лясковец, булевард Христо Ботев №52
за opakovkata.com

 

9. Рекламации и въпроси

Свържете се с нас на телефон 0889 456 789, ако имате въпроси относно продукти и услуги, които www.opakovkata.com предлага.

 

10. Решаване на спорове

В случай на спорни ситуации, свързани с непостигане на споразумение относно договорените отношения, Вие можете да се обърнете към органите за решаване на потребителски спорове при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП.

Комисията за защита на потребителите:

1000 гр. София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6;
тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18;
гореща линия: 0700 111 22 ;
уебсайт: www.kzp.bg.

Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2;
тел.: 02/91-53-518; факс: 02/91-53-525;
Email: kzld@cpdp.bg;
Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

11. Защита на личните данни

На сайта на електронен магазин Оpakovkata.com са публикувани авторски снимки на продукти, текстове и графични елементи, които са собственост на Оpakovkata.com и са обект на авторско право. Заемането на визуално и текстово съдържание от сайте може да се извършва единсвено с писменото съгласие на упълномощен представител на Оpakovkata.com.